ALGEMENE VOORWAARDEN

Overzicht

1. Geldigheid
Voor alle leveringen van Topschaar.nl aan consumenten en bedrijven zijn deze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

2. Identiteit van de ondernemer
De koopovereenkomst wordt gesloten met

Kooktoppers.nl h/o Topschaar.nl
Pr. Ireneplantsoen 2
NL – 1191 CB Ouderkerk aan de Amstel

KVK Amsterdam
Ingeschreven in het handelsregister bij de kamer van koophandel in Amsterdam onder nummer 34277638

BTW nummer
NL 195 883 688B01

Eigenaar en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding
P.M. de Groot

Wij zijn per e-mail 24/7 aanspreekbaar op info@kooktoppers.nl of info@topschaar.nl
In dringende gevallen en uitsluitend op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 kunt U ons telefonisch proberen te bereiken onder nummer ++31-638281658. Mochten wij eventueel niet in de gelegenheid zijn Uw gesprek aan te nemen dan vragen wij U ons per e-mail te benaderen.

3. Aanbod en koopovereenkomst
3.1 Het presenteren van producten in de online winkel geeft geen bindend aanbod weer, doch slechts een mogelijkheid tot aankoop. Elk aanbod geldt zolang de voorraad strekt, tenzij anders is aangegeven. Eventuele fouten voorbehouden.
3.2 Door het klikken op de Button “BESTELLEN” in de laatste stap van het bestelproces geeft U een bindende bestelling van de goederen die zich op dat moment in de winkelmand bevinden af. De koopovereenkomst komt tot stand op het moment dat wij Uw bestelling door middel van een orderbevestiging per e-mail direct na de ontvangst van Uw bestelling aannemen.

4. Herroepingsrecht
In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag na de ontvangst van het product door de consument. Dit kunt u schriftelijk doen (een e-mailbericht naar info@kooktoppers.nl is voldoende) of door de producten retour te zenden. Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

Kooktoppers.nl/Topschaar.nl
Prinses Ireneplantsoen 2
1191 CB Ouderkerk aan de Amstel

Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. Mochten de producten beschadigd, gebruikt of zonder originele verpakking zijn, dan wordt u daarvoor ten minste de helft van de nieuwwaarde in rekening gebracht. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen, en ongebruikt en in de onbeschadigde originele verpakking retourneert. Wij zullen U het door U betaalde bedrag terugstorten.

5. Kosten in geval van herroeping
Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Eventuele strafport, kosten i.v.m. beschadigingen e.d. worden verrekend met het terug te betalen bedrag. Indien de consument een bedrag heeft betaald, zal kooktoppers.nl dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door kooktoppers.nl of sluitend bewijs van complete terugzending kan worden overlegd.

6. Prijzen en verzendkosten
6.1 De op de productpagina’s genoemde prijzen zijn inclusief de wettelijke BTW en soortgelijke belastingen.
6.2 De verzendkosten zijn afhankelijk van de ordergrootte en/of bestemming en worden tijdens het bestelproces zichtbaar gemaakt.

7. Levering
Bij de artikelen wordt een indicatie aangegeven van de voorraadstatus. Wij streven er naar alle producten uit voorraad te kunnen leveren. Orders worden uitgeleverd binnen 1 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling. Indien door omstandigheden deze termijn niet kan worden gehaald ontvangt U hierover van ons bericht. U kunt Uw wensen ook kenbaar maken tijdens de bestelling.

8. Betaling
8.1 Betaling geschiedt middels vooruitbetaling, per iDeal of per CreditCard. Afwijkende betalingsmogelijkheden zijn uitsluitend mogelijk na onze schriftelijke acceptatie.
8.2 Indien gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheid tot vooruitbetaling dan geven wij in de opdrachtbevestiging onze bankgegevens af en leveren wij de bestelde artikelen na ontvangst van de betaling uit.

9. Eigendomsvoorbehoud
Nog niet volledig betaalde artikelen blijven ons eigendom.

10. Garantie
De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruilen of repareren. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag minus de gemaakte vracht- en verpakkingskosten. Het is ook mogelijk dat u de producten behoudt en een gedeelte van het aankoopbedrag retour ontvangt. Raadpleeg de documentatie bij het product voor informatie over de garantie van de fabrikant.